Το Συνέδριο πραγματοποιείται στις 6 -8 Ιουλίου 2018, στο DORYSSA BAY SEASIDE HOTEL Πυθαγόρειο Σάμου.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Μέχρι τις 22 Ιουνίου 2018               Από 22 Ιουνίου  και κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου

     Οδοντίατροι : 50€                                Οδοντίατροι : 70€

     Πρακτικά Σεμινάρια: 50 €                 Πρακτικά Σεμινάρια: 70 €

Η εγγραφή περιλαμβάνει : παρακολούθηση των εργασιών του Συνεδρίου, Είσοδο στον Εκθεσιακό  χώρο, έντυπο υλικό, καφέ/ελαφρύ γεύμα στα διαλείμματα, βεβαίωση συμμετοχής στο Συνέδριο. Προϋπόθεση για την συμμετοχή σε πρακτικό σεμινάριο είναι η εγγραφή σας στο συνέδριο.

 

Ύστερα από σχεδόν μια δεκαετία διεκδικήσεων και συνεχών αγώνων η πολυ-συζητημένη Συνεχής Επαγγελματική Επιμόρφωση Οδοντιάτρων (ΣΕΕΟ) τέθηκε σε εφαρμογή, με τη σχετική νομοθεσία να αναδεικνύει την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία σε αποκλειστικό υπεύθυνο φορέα της διαχείρισης, πιστοποίησης και μοριοδότησης του συστήματος ΣΕΕΟ. Το «ΟΒ» συνάντησε στα γραφείο της ΕΟΟ, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, κ. Αθανάσιο Κατσίκη, ο οποίος μας μίλησε για τη διαδικασία πιστοποίησης των φορέων που επιθυμούν να λειτουργούν ως πάροχοι ΣΕΕΟ, τη διαδικασία αξιολόγησης των διαφόρων εκδηλώσεων, αλλά και τα οφέλη που συνεπάγονται για τους οδοντιάτρους η συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις ΣΕΕΟ και η απόκτηση του πιστοποιητικού κλινικής επάρκειας.

Αγαπητοί συνάδελφοι!

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Οδοντιατρικών Συλλόγων των νησιών του Αιγαίου (Δωδεκανήσου, Λέσβου, Σάμου, & Χίου) θα διοργανώσουν το 4ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο στη Σάμο, στις 6-8 Ιουλίου 2018, στο Doryssa Bay Seaside Resort. Οργανωτής έχει αναλάβει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Σάμου.

Η Σάμος, ένα από τα πιο όμορφα νησιά των ανατολικών Σποράδων, με σχήμα που θυμίζει φύλλο βελανιδιάς ή καθήμενου λαγού, δεσπόζει στο κέντρο του ανατολικού Αιγαίου μόλις 1300 μέτρα (ο Επταστάδιος πορθμός ) από τη Μικρασιατική ακτή. Το μέγιστο μήκος της από Δ. προς Α. είναι 26 μίλια και το μέγιστο πλάτος από Β. προς Ν. είναι 11 μίλια ενώ το μέγιστο υψόμετρο είναι 1443 μ. Υψηλότερη κορυφή το όρος Κέρκης ή Κερκετεύς. Η περίμετρος της ακτογραμμής της φθάνει τα 86 ναυτικά μίλια και η συνολική της επιφάνεια 477 τ. χλμ.