Ευστράτιος  Παπάζογλου

Ευστράτιος Παπάζογλου

Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, DDS, MS, PhD

Αποφοίτησε το 1989 από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1991 έλαβε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Κλινικής Εξειδίκευσης στην Προσθετική και το Master στην Οδοντιατρική Σχολή του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Ohio στις ΗΠΑ (The Ohio State University) όπου και εκπόνησε τη Διδακτορική του διατριβή (PhD 1999).

Από το 1992 ως το 2000 ήταν Επίκουρος Καθηγητής σε αυτό το Πανεπιστήμιο. To 2002, εξελέγη Επίκουρος Καθηγητής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2016 Αναπληρωτής Καθηγητής. Από το 2013 είναι υπεύθυνος της κλινικής άσκησης των φοιτητών του μεταπτυχιακού προγράμματος στην Οδοντική Χειρουργική.

Έχει λάβει υποτροφίες (προπτυχιακός υπότροφος Κληροδοτήματος Αντωνίου Παπαδάκη) και έχει τιμηθεί με διακρίσεις και βραβεία μεταξύ των οποίων: διάκριση από το International College of Prosthodontists (2005), 1o Βραβείο για την καλύτερη ερευνητική εργασία από το Εuropean Academy of Esthetic Dentistry (2013) και 2o Βραβείο για την καλύτερη ερευνητική εργασία από το Εuropean Academy of Esthetic Dentistry (2014). Έχει πραγματοποιήσει πολλές παρουσιάσεις σε Ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και έχει πάνω από 65 δημοσιεύσεις. Διατηρεί στην Αθήνα ιδιωτικό ιατρείο με έμφαση στην Αισθητική Οδοντιατρική, Εμφυτευματολογία και Προσθετική.